Aktuella avgifter / Current fees

Hur vi räk­nar avgifter

Vilkor för åter­betalning

Att betala avgiften / How to pay fees

Andra sätt jag att betala avgiften

Om du har problem med att betala avgifterna direkt via varukorgen kan du betala dessa genom en vanlig bankgiroinbetalning till USK BG 822-2085 eller så kan du swisha din betalning på nummer 123 301 0550, märk din betalning med personnummer och/eller namn på den person som avgiften tillhör, (ofta är detta åkarens pers-nr/namn).

Om du väljer att betala på detta sätt kommer vi att hantera din varukorg manuellt och det kan ta ett tag innan avgifterna försvinner från din varukorg!

Other ways to pay your club fees

If you experience problems paying your invoices via the online system you may also elect to pay them directly by bank transfer (bankgiro) to the USK account BG 822-2085 or swish your payment to mobile phone number 123 301 0550. Please mark your payments with the name or personal number of the relevant club member (generally the name/personal number of the skater involved).

If you make your payment via one of these alternative methods your shopping cart in the online system will be updated manually after we process your payment. Consequently there will be some delay between when you make your payment and when your shopping cart is updated and the invoices removed.

Uppdaterad: 02 APR 2018 19:13
Skribent: Helena Segergren