Instruktörsutbildningar i Uppsala

Grund samt Steg 1A

Uppsala Skridskoklubb i samarbete med Östra Svealands Konståkningsförbund bjuder in till instruktörsutbildning Grund samt i Steg 1A.

Dessa utbildningar är väldigt populära, så det är först till kvarn som gäller. I utbildning ingår både isteori och praktik tillsammans med tränarna Titti Wennström (grund) och Lina André Landgren (steg 1A).

Tid och plats

Schema, deltagarförteckning och reservlista publiceras efter anmälningstiden utgång  här på Uppsala SK:s hemsida. Bekräftelse kommer även via mail.

För att gå grundutbildning ska man:

• Fylla 14 år innevarande kalenderår

För att gå Steg 1A ska man:

• Fylla 15 år innevarande kalenderår
  • Ha godkänd grundkurs
  • Arbetat som tränare minst en säsong efter godkänd grundkurs

Grundkurs kostar 1800 kr per deltagare.

Kurs 1A kostar 2000 kr per deltagare.

Avgiften betalas senast 30 april 2018 till klubbens bankgiro (822-2085) eller via swish (123 301 0550). Uppge ”tränarutbildning” samt kursnivå i meddelanderutan.

Du som redan köpt ditt utbildningsmaterial på USB tar med dig detta. Om du inte har något USB-minne från Svenska Konståkningsförbundet kan du köpa detta här. Beställ i god tid innan, leverans tar ca.5 dagar.

Läs mer om utbildningsmaterialet på Svenska Konståkningsförbundets hemsida.

Ta gärna med en bärbar dator (det går bra att arbeta tillsammans vid en dator), eftersom utbildningsmaterialet är i form av ett USB-minne.

Inför grundkursen behöver du även beställa teoriböcker från SISU utbildningar.

I kursavgiften ingår teori, ispraktik, lunch, fika samt kvällsmat.

Utbildningsmaterial bekostas av åkaren själv.

Anmälan

Anmälan ska göras via Idrottonlines Utbildningsmodul på Svenska Konståkningsförbundets hemsida, alternativt i länkarna nedan, senast 14 april 2018:

OBS! För avanmälan före 14 april 2018 debiteras en administrativ avgift på 200 kr. För avanmälan därefter debiteras halva kursavgiften om du inte själv kan ordna en ersättare.

För avanmälan vid sjukdom krävs sjukintyg och då återbetalas hela kursavgiften.

För att få kursintyg krävs närvaro på hela kursen.

Eventuella frågor besvaras av Annika Malmstedt på e-post: This is a mailto link.

Boende

Boendet bokas av deltagaren själv. Vi rekommenderar det nya sporthotellet, Arenahotellet, precis bredvid ishallarna.

Rabatterade priser/rum/natt:

• Enkelrum: 550 kr
  • Dubbelrum: 700 kr
  • Flerbäddsrum: 300 kr/person

Inklusive moms och frukost.

Boka på This is a mailto link. För rabatterat pris uppge Uppsala Skridskoklubb som referens!

Ta dig hit

Till Uppsala tar man sig enkelt med både tåg och flyg. Arlanda ligger 40 minuters bilfärd från Uppsala, och både tåg och buss går från flygplatsen in till stationen. Gränby Ishallar ligger ca 10 minuters bilfärd från centrum i Uppsala.

Upphämtning kan anordnas från stationen i Uppsala.

Uppdaterad: 13 APR 2018 16:55
Skribent: Annika Malmstedt