Försäljning

Egen försäljning av produkter

Nytt från och med hösten 2016

• Försäljningen är frivillig för varje medlem. Den tidigare så kallade ”Köpa sig fri avgiften” ingår i träningsavgiften. För ytterligare info, se sidan Avgifter
        • Medlem som deltar i försäljningen får en reduktion på träningsavgiften med 20% av försäljningssumman.
        • Även åkare i Tävling Vuxen (TV) gruppen får vara med i försäljningen och kan på så sätt reducera sin träningsavgift.

Försäljning av Newbody 13 februari till 13 mars 2017

Newbody

Uppsala skridskoklubb - Föreningen har nu startat en försäljning tillsammans med Newbody.

Följ registreringslänken som du ska ha fått på e-post för att registrera dig och komma igång med din försäljning. När du registrerat dig kan du också se viktiga datum för er försäljning - t.ex. er sista orderdag. Tänk på att du kan dela din shop på Facebook, Messenger och via mail under fliken "Hitta Kunder" vilket gör att du kan börja sälja innan du fått din katalog.

Din webbshop fungerar lika bra i mobilen och surfplattan som i datorn!

Lycka till!

Med vänlig hälsning,
Newbody

E-post This is a mailto link
Newbody

När du är inloggad på Newbodys webbplats kommer du att kunna följa föreningens och din egen försäljning.

Försäljningsansvariga

Klicka här för kontaktuppgifter till klubbens försäljningsansvariga,
Helen Kvarnefjäll och Anders Forssell

Uppdaterad: 2017-02-14 20:19