Hoppa till sidans innehåll

Kostnad för Program

09 JAN 2014 22:03
Det är många som får nya och uppdaterade program. Därför kan det vara läge att informera om vad som gäller. Allt detta står under fliken Tävlingsåkare.
  • Skapad: 09 JAN 2014 22:03

Program

När åkaren skall börja tävla måste den ha ett tävlingsprogram samt passande musik. Inom klubben finns det duktiga tränare som sammanställer program och kan ge råd om musik. Klubben står för kostnaden för åkarens första tävlingsprogram som då ingår i säsongsavgiften. Det åligger åkaren/föräldern att dokumentera programmet, så att åkaren minns programmet även under den kommande säsongen. Denna dokumentation kan förslagsvis ske genom videofilmning. Det nya programmet introduceras vanligtvis på en extraträning då tränaren går igenom de olika sekvenserna i programmet. Under ordinarie träningstid får sedan åkaren möjlighet att träna på sitt program.

 

Efterhand som åkaren utvecklas kan programmet behöva uppdateras med mindre eller större förändringar. Ansvaret för att detta sker ligger på åkarens huvudtränare. Det praktiska arbetet kan dock utföras av annan tränare. Om åkaren behöver göra större programförändringar (tex förlängning av programmet) som kräver en extra arbetsinsats av tränaren står åkaren för den kostnaden.

Beslut om byte av program sker i samråd med åkarens huvudtränare, tex när åkaren byter tävlingsklass. Kostnaden för nya tävlingsprogram står åkaren för.

 

Pris

Första programmet: Gratis

Större förändringar: 300:-

Nya program: 950:-

Pris för musik rekommenderas 100kr/programminut

 

Länk till informationen, Program/Tävling/Tävlingssystem/Testsystem


Skribent: Niklas Strandberg
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Uppsala SK - Konståkning
c/o Jardemalm, Vitkålsgatan 38
75449 Uppsala

Besöksadress:
Gränby Ishallar, Råbyvägen 71
75460 Uppsala

Kontakt:
Tel: 0706969193
E-post: styrelsen@uppsalask....

Se all info

X
Uppsala Skridskoklubb Vårshow 2021