Hoppa till sidans innehåll

Linnécupen 2013

10 DEC 2013 23:15
I helgen 7-8 december genomfördes Linnécupen som vi själva arrangerade i Gränby ishallar. I år var Linnécupen en A-tävling och vi hade 8st deltagare i 4 tävlingsklasser.
  • Skapad: 10 DEC 2013 23:15

I klassen Minior A deltog tre av våra lovande yngre åkare. Bäst lyckades Sarah Rosvall med en 5 plats följd av Elliinor Eklund på 13 plats och Emelie Gustafson på 22 plats.

I klassen Ungdom A15 flickor placerades sig Emma Östlund på en 5 plats.

I klassen Junior A damer deltog två åkare från USK. Matilda Larsson kom på 4 plats och Malin Eklund avbröt tävlingen efter det korta programmet. 

I klassen Senior A damer deltog även där två åkare från USK. Sophie Blomqvist kom på 4 plats och Sandra Olsson avbröt tävlingen efter det korta programmet. För Malin och Sandra var det första tävlingen på ett tag vilket var extra roligt.

 

För att kunna arrangera en A-tävling har flera i klubben gjort stora insatser och klubben har utbildat flera funktionerer i olika roller inför tävlingen. Repetitioner med den tekninska utrustningen har gjorts för att undvika problem vid tävlingen under ledning av Christer Jorvid, tack!

Ett stort antal föräldrar och åkare har ställt upp och tagit arbetspass samt ett antal gymnasieelever som gjort praktik uner Linnécupen.


Ett stort tack till oss alla, Tillsammans är vi starka!

 

//styrelsen USK


Skribent: Niklas Strandberg
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Uppsala SK - Konståkning
c/o Jardemalm, Vitkålsgatan 38
75449 Uppsala

Besöksadress:
Gränby Ishallar, Råbyvägen 71
75460 Uppsala

Kontakt:
Tel: 0706969193
E-post: styrelsen@uppsalask....

Se all info

X
Uppsala Skridskoklubb Vårshow 2021