Hoppa till sidans innehåll

SNART ÄR DET DAGS FÖR USK´s UPPSTARTSLÄGER!

02 AUG 2014 11:17
I sommarvärmen kan det vara svårt att tänka på konståkning, men v.33 kör vi igång med Uppstartslägret! Vi tjuvstartar för de flesta grupper redan på söndagen den 10/8. På måndag kommer Teija om ni behöver något nytt inför säsongen!
  • Skapad: 02 AUG 2014 11:17

Uppstartslägret tjuvstartar redan söndagen den 10/8. Anledningen till detta är att några ispass faller bort under veckan p g a isvård och vi kompenserar detta på söndagen. Schemat för söndagen är inte klart eftersom vi inte vet när isvården blir och därmed inte vilka grupper som drabbas. Vi har istid mellan 9.00-13.30 på söndagen och vi brukar lägga de yngre åkarna tidigare och de mer erfarna åkarna senare.
 
Uppstartlägret pågår måndag-fredag 11-15/8.
Vi arbetar för fullt med schemat och kommer att skicka ut det så snart det är klart, men förmodligen blir det inte förrän i senare delen av nästa vecka.
Som hållpunkter så har vi istid mellan 8.00-18.15 och även här försöker vi börja med de yngre åkarna och de mer erfarna får sovmorgon. De åkare som har 2 ispass/dag (K-åkare) kommer att sluta tidig eftermiddag medans tävlingsåkarna har 3 ispass/dag och får därmed längre dagar.
 
Alla åkare/föräldrar ska ha fått föräldraschemat på mailen.
Om ni anmält er, men inte fått ett föräldraschema v.v. meddela oss snarast på This is a mailto link eftersom det betyder att er anmälan inte kommit fram.
 
Vi har fortfarande några platser kvar, ffa i grupper med yngre åkare. Vill du fortfarande vara med på lägret kontakta oss på This is a mailto link.
 
Teija kommer på måndagen, men det är ännu inte klart vilken tid. Detta meddelas så snart det är bestämt på hemsidan.
 
Vi hoppas att ni haft en skön sommar och önskar er Välkomna till USK´s Uppstartsläger!
 
Hälsningar tränarna Billy, Elin, Frida, Johanna och Lägerledningen
Skribent: Niklas Strandberg
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Uppsala SK - Konståkning
c/o Jardemalm, Vitkålsgatan 38
75449 Uppsala

Besöksadress:
Gränby Ishallar, Råbyvägen 71
75460 Uppsala

Kontakt:
Tel: 0706969193
E-post: styrelsen@uppsalask....

Se all info

X
Uppsala Skridskoklubb Vårshow 2021