Hoppa till sidans innehåll

Schema v.36 - Nu börjar Konståkningsskolan och Vuxengruppen

30 AUG 2013 08:55
Nu finns schemat för v.36 på Schemasidan. Den här veckan börjar Konståkningsskolan och Vuxengruppen. Under v.36 och v.37 åker K-grupperna i samma grupper som i våras d v s Vit, Gräddelin och Grå. Om du är ny och inte tillhör någon grupp åker du med grupp Grå.
  • Skapad: 30 AUG 2013 08:55

Vi gör under v.36-37 en översyn av åkarna i Konståkningsskolan från förra säsongen för att kunna placera in åkarna i lämpliga K-grupper alternativt blivande tävlingsgrupper. Kravet för att bli placerad i blivande tävlingsgrupp är att man tagit Märke 6. Under v. 36-39 kommer vi att utbilda nya tränare. En del av den praktiska utbildningen sker i samarbete med K-grupperna, vilket innebär en hög tränartäthet på några av K-gruppernas ispass.
 
Som tidigare veckor på försäsongen åker tävlingsåkarna i sina gamla grupper om inget annat meddelats.
Eftersom Almtuna har cup på söndagen komprimeras träningen till de övriga dagarna.
 
Schemat för försäsongen (t o m mitten av september) kommer att läggas ut en vecka i taget och med kort varsel eftersom många av våra tränare är beroende av skolscheman de just fått. Vi hoppas att ni har överseende med detta och vi gör vårt bästa för att publicera varje veckas schema så snart det är klart. Håll därför utkik ofta på hemsidan eftersom vi inte kommer att skicka ut personliga mail inför varje vecka.

Välkomna till en ny säsong!

(Eventuella frågor kan skickas till This is a mailto link.)

Skribent: Niklas Strandberg
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Uppsala SK - Konståkning
c/o Jardemalm, Vitkålsgatan 38
75449 Uppsala

Besöksadress:
Gränby Ishallar, Råbyvägen 71
75460 Uppsala

Kontakt:
Tel: 0706969193
E-post: styrelsen@uppsalask....

Se all info

X
Uppsala Skridskoklubb Vårshow 2021