Hoppa till sidans innehåll

Testkort ska läggas in i IndTA. Viktigt!

25 JUN 2013 12:12
Godkända tester ska läggas in i IndTA. Nu finns det en testkortsfunktion i IndTA, som tagits fram för att ytterligare förenkla för såväl anmälande som arrangerande föreningar.

  • Uppdaterad: 15 SEP 2014 09:53

Godkända tester ska läggas in i IndTA

Nu finns det en testkortsfunktion i IndTA, som tagits fram för att ytterligare förenkla för såväl anmälande som arrangerande föreningar.

Alla föreningar som har aktiva åkare med något godkänt test (från Grundtest) ska skicka in papperskopia av första sidan(godkända tester) av testkortet till SvenskaKonståkningsförbundet.

Kuvertet ska vara Svenska Konståkningsförbundet tillhanda senast 2 september 2013. Det är alltså endast sidan med godkända tester som är intressant ur tävlingsaspekt och som läggs in i IndTA.

Det fysiska originalkortet är fortfarande att betrakta som värdehandling då det även fortsättningsvis krävs för testtillfällen.

 

För Uppsala skridskoklub gäller,

att de som har orginal av Testkortet hemma ansvarar för att orginal eller kopia av orginalet tillhandahålles senast 16 augusti till Tove Stammers, e-post This is a mailto link . Ta hjälp av tränarna om det behövs. Hon skickar sedan in dessa till Konståkningsförbundet. OBS! Inskicket ska vara klubbvis dvs ingen skickar själv!

 

Skribent: Niklas Strandberg
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Uppsala SK - Konståkning
c/o Jardemalm, Vitkålsgatan 38
75449 Uppsala

Besöksadress:
Gränby Ishallar, Råbyvägen 71
75460 Uppsala

Kontakt:
Tel: 0706969193
E-post: styrelsen@uppsalask....

Se all info

X
Uppsala Skridskoklubb Vårshow 2021