Hoppa till sidans innehåll

Kyrkan och Klubbhuset försvinner 31 mars!

07 MAR 2017 23:14
Vi återkommer med närmare detaljer om hur utflyttningen kommer att planeras.
  • Skapad: 07 MAR 2017 23:14

Som vi tidigare har meddelat har kommunen sagt upp kontraktet för marken där kyrkan och klubbhuset står, därför att kommunen skall bygga en väg på platsen. Detta innebär att byggnaderna måste flyttas/ rivas. Efter att datumet för detta har flyttats fram flera gånger, så har vi nu fått ett definitivt slutdatum. Senast den 31 mars 2017 måste vi vara ute ur byggnaderna. Vi måste då ha tagit bort alla saker ur byggnaderna. Detta är naturligtvis mycket tråkigt. Många positiva minnen och träningstillfällen finns i dessa byggnader! Det positiva är dock att kommunen efter förhandlingar har tagit på sig arbetet och kostnaderna för att ta bort byggnaderna, varför detta alltså inte alls kommer att belasta klubbens ekonomi. 

Vi arbetar nu med att hitta nya lokaler för vår markträning under nästa säsong. Det ser ut som att vi har en bra lösning på gång. Vi återkommer med närmare besked om detta längre fram. 
Under resten av denna säsong, d v s våren 2017, kommer markträningen mestadels att ske utomhus.
Vi återkommer också med närmare detaljer om hur utflyttningen kommer att planeras. Vid det arbetet kommer vi att behöva hjälpas åt!
Med vänliga hälsningar 
Styrelsen
Skribent: Anita Shalit
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Uppsala SK - Konståkning
c/o Jardemalm, Vitkålsgatan 38
75449 Uppsala

Besöksadress:
Gränby Ishallar, Råbyvägen 71
75460 Uppsala

Kontakt:
Tel: 0706969193
E-post: styrelsen@uppsalask....

Se all info

X
Uppsala Skridskoklubb Vårshow 2021