Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsjacka och andra klubbkläder.

02 SEP 2016 19:39
Vi har för tillfället två samarbetspartner för klubbens kläder, det är Strozzi och Ishuset.
Varför har vi 2st?
Jo det är så att Strozzi har vi jobbat ihop med i många år och det är de som levererar våra tränings/vardagskläder så som linnen,
  • Skapad: 02 SEP 2016 19:39

runningpants, hood-jackor mm. Just nu så jobbar Strozzi med att förenkla våra inköp, de ska uppdatera deras sida så att var och en kan gå in och shoppa det de behöver när de behöver. Alltså så ska vi slippa göra gemensamma beställningar, så som det har varit hittills. Kan tyvärr inte säga när detta kommer vara klart men det jobbas aktivt med det.

Ishuset är en relativt ny leverantör som vi arbetar med, Ishuset är en konståkningsshop. För ca ett år sedan så tog vi fram en nytävlingsjacka för klubben, en jacka som är anpassade för konståkares behov.
På Ishuset kan ni när som helst gå in och beställa er Tävlingsjacka med logga samt lägga till namn om ni vill, fungerar som vilken webshop som helst. Där finns även anpassade träningsleggings med logga. 
Beställ Tävlingsjacka här (öppnas i nytt fönster).

Att tänka på vid beställning, jackorna är ganska små i storlek så prova någon klubbkamrats innan för att vara säkra på storleken!

Vid frågor kontakta This is a mailto link

Skribent: Ann-Sofie Eriksson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Uppsala SK - Konståkning
c/o Jardemalm, Vitkålsgatan 38
75449 Uppsala

Besöksadress:
Gränby Ishallar, Råbyvägen 71
75460 Uppsala

Kontakt:
Tel: 0706969193
E-post: styrelsen@uppsalask....

Se all info

X
Uppsala Skridskoklubb Vårshow 2021