Hoppa till sidans innehåll

Tjajkovskijs Nötknäpparen på is


En riktig jubileumsshow sätts upp den 15 december när Tjajkovskijs balett Nötknäpparen tar form i Gränby Ishallar. Uppsala Skridskoklubb vill på detta sätt fira sitt 85-årsjubileum. Det blir en familjeföreställning med alla klubbens åkare på isen!

Baletten “Nötknäpparen” hade premiär 1892 och har sedan dess satts upp som julsaga otaliga gånger världen över. Det är en härlig föreställning med många sagofigurer som flickan Clara möter under sina äventyr med Nötknäpparen. Historien har på många håll även satts upp som is-show för konståkning och den har också producerats som tecknad film — och nu senast av Disney som spelfilm.

Den 15 december klockan 15 kommer nästan 100 åkare att inta isen — från våra yngsta i konståkningsskolan till de äldsta i vuxen gruppen. Showen har kommit till stånd tack vare fantastiska insatser av våra tränare och hårt arbete av föräldrar som skänkt sin tid till klubben.

Varmt välkommen hälsar Uppsala Skridskoklubb!


Praktisk information

Tid
“Nötknäpparen” visas lördagen den 15 december klockan 15.00. Föreställningen är i två akter och tar två timmar inklusive paus. Försäljning av kaffe och kakor finns på plats.
Plats
Gränby ishallar, Råbyvägen 71, Uppsala. Hitta hit.
Biljetter
Vuxna 100:-, barn under 15 år: 50:-, barn under 5 år gratis. Biljetter kan köpas vid entrén, försäljningen startar en timme före föreställningen.Uppdaterad: 15 NOV 2018 08:59 Skribent: Anna Sprinchorn
Våra sponsorer
soundlevel

Postadress:
Uppsala SK - Konståkning
c/o Eriksson, Funbo-Lövsta 24
75597 Uppsala

Besöksadress:
Gränby Ishallar, Råbyvägen 71
75460 Uppsala

Kontakt:
Tel: 0706969193
E-post: This is a mailto link

Se all info