Hoppa till sidans innehåll

Uppstartsläger 2018


Vårt Uppstartsläger äger rum 15–19 augusti och är anpassat för att åkarna skall komma igång med träningen på ett bra sätt efter sommaruppehållet. Det är ett dagläger och träningen sker i C-hallen.

Billy Sulima, Sophie Blomqvist och Alexander Backlund kommer att vara tränare, men beroende på intresse tar vi in fler tränare.

För åkare i K-grupperna ingår två timmar is och en timme markpass varje dag. För tävlingsåkare ingår tre timmar is och en timme markpass varje dag, samt för T1 även danspass. Kostnad för K-åkare för fem dagars träning är 2000:- och för tävlingsåkare 2500:-. Frukt och juice ingår, men åkarna får ta med egen lunch. Det kommer att finnas mikrovågsugnar på plats, liksom vår egen kiosk. Det går också att köpa lunch på IFU-arenan.

Anmälningstiden har gått ut.

För dig som har anmält sig

Välkomna till Uppsala SK:s uppstartsläger 2018! Vi har glädjen att meddela, att alla åkare som har anmält sig har kommit med på årets läger.

På onsdag håller vi till i B-hallen, och torsdag-söndag i C-hallen. Vi har tillgång till omklädningsrum i C-hallen alla dagar. Markträning kommer främst att ske utomhus.

Uppdatering 14/8: Schemat är kompleterat med DANS för våra T-åkare! Det har även skett en liten förändring i grupperna och det finns extra information ang. omklädningsrummen.

Grupper

Åkarna i år kommer fördelade på tre tävlingsgrupper, två konståkningsgrupper och en vuxengrupp.

Se gruppindelningen här

Schema

Tävlingsgrupperna åker 3 is-pass och 1 markpass per dag. Konståkningsgrupperna åker 2 is-pass och 1 markpass per dag.

Se schemat här

Dans för T-åkare

Dans erbjuds alla T-åkare torsdag och fredag under Uppstartslägret, se schemat.

Dansen är i Uppsala Dansakademis lokaler på Gränby Centrum, södra entrén, plan 1, mittemot Stadium. Lärare är Erika Ramhagen, som har erfarenhet av att lära ut dans till konståkare sedan tidigare.

Viktigt! Barn/förälder ansvarar själva för att barnet kommer till, respektive från, danslokalen, detta sköts inte av lägerledningen. Prata med varandra, hjälp varandra, samåk om möjligt.

Mat

Mat ingår inte i lägret, egen matlåda tas med varje dag. Det kommer att finnas mikrovågsugnar utställda i omklädningsrummen för värmning av medhavd mat. Det kommer även finns möjlighet att köpa ett begränsat utbud av mellanmål och snacks.

Saft och frukt kommer finnas i omklädningsrummen under lägret och ingår i läger avgiften.

Omklädningsrum

Då ett eller fler omklädningsrum har visat sig vara sönder, och därför stängts av i C-hallen, kommer det bli trångt. Framförallt under Onsdagen då både vi och UAKK har läger.

Vi kan därför inte svara på vilka omklädningsrum vi kommer använda. Information om detta sker dag för dag via lappar på dörrarna. Om något är oklart prata med oss i Lägerledningen (någon av oss finns på plats varje morgon).

Med vänlig hälsning,

Rebecca Chandler, Helena Segergren & Marie Sinkkilä
(Arrangörsgruppen)

För frågor går det bra att kontakta oss på: This is a mailto link.

 

Uppdaterad: 24 AUG 2018 13:55 Skribent: Florian Knorn
Epost: Adressen Gömd
Rimboposter2019

Våra sponsorer

soundlevel
 

Postadress:
Uppsala SK - Konståkning
c/o Eriksson, Funbo-Lövsta 24
75597 Uppsala

Besöksadress:
Gränby Ishallar, Råbyvägen 71
75460 Uppsala

Kontakt:
Tel: 0731212210
E-post: This is a mailto link

Se all info