Hoppa till sidans innehåll

Villkor kursanmälan och medlemsansökan


Anmälan

Anmälan sker via vår hemsida. Anmälan är alltid bindande.

Kallelse och faktura kommer via email, den email adress ni uppger är faktureringsadressen.  Vid varje säsongsstart krävs en ny anmälan. Du blir med andra ord inte automatiskt överflyttad till nästa säsong.

Avanmälan

Anmälan är alltid bindande. Du har dock rätt att avboka din anmälan senast 7 dagar före kursstart utan avgift.

Avbokar du senare än 7 dagar före men innan kursen startat debiteras du en administrationsavgift*.

Om du återtar din anmälan eller avbryter ditt deltagande från och med dagen kursen startat är du skyldig att erlägga full kursavgift. Observera att du alltid måste ta kontakt med styrelsen och ekonomiavdelningen vid en avanmälan. Att bara utebli från kursen räknas inte som en avanmälan.

Återbetalning

Frånvaro efter kursstart berättigar inte till återbetalning av kursavgiften. Om du på grund av sjukdom eller avflyttning från orten, som kan styrkas med intyg, måste avbryta din kurs, betalar du för de kurstillfällen som genomförts plus en avbokningsavgift*.

Faktura / Kallelse / Delbetalning

Du får en kallelse och faktura via email. Inbetalning ska ske enligt de villkor som där finns angivna. Vid påminnelse utgår en påminnelseavgift*. Träningsavgiften går att dela upp på två eller tre månader mot en avgift*/delbetalning.

Om du önskar delbetalning notera detta på anmälningstalongen. Har ni redan anmält er och ej gjort en notering om detta så ber vi er att maila på This is a mailto link.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften i Uppsala skridskoklubb skall betalas av alla medlemmar en gång per år.

Licens

Man måste ha en åkarlicens för att få testa/tävla och i den ingår även en försäkring hos Folksam.

Nivåplacering

Vi förbehåller oss rätten till att placera deltagarna i lämplig svårighetsgrad på grupp. Det kan ske förändringar under pågående säsong. Detta enligt vad våra tränare anser vara en bra nivå.

Gruppbyte

Rådgör med tränaren och styrelsen. Vid ett godkänt byte anmäl alltid omgående till ekonomiavdelningen.  Gruppbyte kan enbart ske i mån av plats och av ett godkännande av tränare och styrelsen.

Schema - tränarbyte

Vi förbehåller oss rätten att ändra i schemat, samt att byta tränare under säsongens gång. Schemat är rörligt på grund av tillgång på istider m.m. Vi försöker i största möjliga mån att hålla schemat stabilt.

Det är alltid olika scheman på försäsong/huvudsäsong/eftersäsong, ibland ändras dessa per vecka. Det aktuella schemat finns alltid på vår hemsida under fliken Schema. Där kommer även informationen ut om inställda träningar, ändrade tider eller hall (vilket kan ske med kort varsel), se till att kolla denna ofta eller prenumerera schemaändringarna via mejl (se schema sidan för info om detta).

Lov/Inställda lektioner

Eventuellt inställda pass meddelas via hemsidan och/eller direkt av tränaren. För er som tränar i s.k. K-grupp eller T-grupp brukar vi försöka erbjuda extra träning under höstlov/sportlov/påsklov som ingår i huvudsäsongsavgiften. Utöver detta brukar vi anordna uppstartsläger (September), jullovsträning och Rimbolägret (Juni). För deltagande på dessa krävs en anmälan och en faktura kommer skickas.

Träningsnärvaro

Vi ser att deltagarna har hög träningsnärvaro och meddelar tränaren om de inte kan delta på ett pass (gäller K-grupper och T-grupper).


* se aktuella avgifter

Uppdaterad: 03 JAN 2018 16:58 Skribent: Malin Gidlund
Våra sponsorer
soundlevel

Postadress:
Uppsala SK - Konståkning
c/o Eriksson, Funbo-Lövsta 24
75597 Uppsala

Besöksadress:
Gränby Ishallar, Råbyvägen 71
75460 Uppsala

Kontakt:
Tel: 0706969193
E-post: This is a mailto link

Se all info