Föreningspolicy

Uppsala Konståkningsklubb (USK) har verksamhet för barn, ungdomar och vuxna. Klubbens verksamhet är inriktad både på bredd och på elit. För de som har viljan och potentialen att uppnå toppelit ska gynnsamma förhållanden finnas i klubben.

Alla som vill åka konståkning är välkomna till klubben. Vi behandlar alla medlemmar lika och ger alla åkare chansen att utvecklas i sin egen takt samt efter sin egen förmåga och vilja.

Styrelsen har det yttersta ansvaret. Styrelsen utarbetar tillsammans med tränarna riktlinjer för gruppindelning, test- och tävlingsverksamhet.

Tränare och styrelsen samarbetar i frågor som rör den enskilde medlemmen/åkaren i tränings- och tävlingsverksamhet. Styrelse- och tränarmöten genomförs enligt fastställd plan för hela verksamhetsåret.

Med hjälp av sponsorer och ideellt arbete hjälps vi åt för att hålla klubbens kostnader nere. Medlemmarna och deras föräldrar hjälps åt i olika arbetsgrupper för att stärka klubbens kvalité och styrka. Varje styrelsemedlem har ansvar för någon eller några av klubbens arbetsgrupper.

Samarbete, dialog, uppförande och andra kontakter ska alltid ske i en positiv ton med respekt för varandra både inom klubben liksom i externa sammanhang såsom på tävlingar, läger eller i andra externa kontakter.

Klubbinformation hittar du på klubbens hemsida www.uppsalask.se.

Det går också bra att kontakta klubben via mejl.

Uppdaterad: 06 JAN 2018 21:14 Skribent: Florian Knorn