Värdegrund & trivselpolicy

For an English translation, please see below!

USKs Värdegrund

• Alla som vill åka konståkning är välkomna till klubben
  • Vi behandlar alla medlemmar lika
  • Alla åkare ska få chansen att utvecklas i sin egen takt samt efter sin egen förmåga och vilja

USKs Trivselpolicy

Vi har kul!

Det ska vara roligt att åka till klubben för att åka skridskor och ha kul tillsammans med sina kompisar!

Vi stöttar varandra!

Vi erbjuder en trygg och kamratlig miljö där alla känner sig välkomna. Med god kamratanda stöttar klubbens tränare, åkare och föräldrar varandra, i med- och motgångar.

Vi hälsar på varandra när vi kommer till klubben och möter varandra med vänlighet, förståelse och respekt.

Vi hjälps åt!

Med hjälp av sponsorer och ideellt arbete hjälps vi åt för att hålla nere kostnaderna. Medlemmarna och deras föräldrar hjälps åt i olika arbetsgrupper för att stärka klubbens kvalité och styrka.

Vi är goda förebilder!

Samarbete, dialog, uppförande och andra kontakter ska alltid ske i en positiv ton med respekt för varandra både inom klubben och i externa sammahang såsom på tävlingar, läger och andra kontakter.

USKs Core Values

• Anyone who wants to go figure skating is welcome to the club
  • We treat all members equally
  • All athletes has the chance to develop at their own pace and according to their own ability and willingness

USKs Wellness policy

We have fun!

It is fun to go to the club to skate and have a nice time together with our friends!

We support each other!

We offer a safe and friendly environment where all feel welcome! With good camaraderie supports the club's coaches, athletes and parents each other, in ups and downs. We greet each other when we meet at or outside the club and treat everybody with kindness, understanding and respect.

We work together!

With the help of sponsors and non-profit assistance we keep the costs down. Members and their parents work in different groups to strengthen the Club's quality and strength.

We are good role models!

We do always behave well and polite. All contacts, cooperations and dialogues should always be done in a positive tone with respect for each other, both within the club and in external contexts such as competitions, camps and other contacts.

Uppdaterad: 07 JAN 2018 14:25
Skribent: Helena Segergren